top of page
  • etarrago

COMENÇAMENT ESTEL·LAR DEL CLUB BLAUGRANA

Aquest inici de temporada ha estat afortunat pel club, encara que hi ha hagut lesions, quasi bé totes les disciplines estan obtenint bons resultats, i fins i tot, ha guanyat a equips d’alt nivell.

- FUTBOL MASCULÍ

En el seva estrena, el Barça va empatar 0-0 contra el Borussia de Dortmund allargant així la seva ratxa d’estrenes sense perdre a la lliga de campions. Tot i que l’equip alemany es va merèixer marcar en vàries ocasions es van trobar un Ter Stegen formidable que, fins i tot, va aturar un penal. Amb aquest 0-0 Suárez segueix sense marcar a domicili, ja són més de 4 anys sense que Suárez marqui fora de casa a la Champions. Però no tot són males notícies per al Barça, Messi va tornar als camps després d’estar lesionat des del 5 d’agost.

- FUTBOL SALA

En relació al futbol sala, ha començat la lliga contra el Futbol Emotion Zaragoza (4-1); aquesta victoria puja la moral de l’equip.

Encara que s’ha perdut a Esquerdinha per lesió, que estarà de 6 a 8 mesos de baixa. Ha sigut intervingut amb èxit del trencament del lligament creuat del genoll dret que es va fer contra El Pozo.

- BÀSQUET

La secció del bàsquet ha fitxat a Malcolm Hakeem Delaney per substituir a Thomas Heurtel que ha patit una lesió de gravetat. Thomas Heurtel haurà d’estar 5 mesos de baixa perquè ha tingut una rotura parcial del lligament rotular del genoll esquerre i és per això que es perdrà, com altres estrelles, el mundial de bàsquet.

El barça de bàsquet no va poder aixecar la Supercopa Endesa contra el Reial Madrid (89-79). Va ser un partit obert en el qual el Reial Madrid va arribar a guanyar d’una diferència de 18 punts, però en el gran tercer període els blaugranes van tenir opcions de triomf fins als últims minuts de l’enfrontament. Delaney va conseguir debutar el seu primer partit amb el Barça i va aconseguir fer un total de 13 punts.

- FUTBOL FEMENÍ

El futbol femení ha disputat un partit molt important i complicat contra el seu rival més pròxim. És un dels partits més decisius de la temporada ja que l’Atlètic de Madrid i el Barça sempre s’han competit el títol de lliga. Al final, l’equip de Lluís Cortés ha guanyat amb una gran diferència (6-1) i s’apropa més al títol de lliga, encara que queda veure com s’incorpora el Reial Madrid a la lliga amb el seu nou equip. EL nou estadi Johan Cruyff ha viscut un gran partit per part del Barça. Es possible que aquest 21 de setembre es recordi com un partit que donava un títol.

- HOQUEI HERBA

El passat 16 de setembre l’equip d’hoquei herba va tenir un doble enfrontament contra un equip terrassenc: El CD Terrassa. El resultat final va quedar CD Terrassa 1 - 3 Barça. Van jugar a les Pedritxes i els de Pau Negre van anar al descans amb 0-2 per part del Barça, després del descans el CD Terrassa va reduir la distància (1-2), però a la part final del partit, el Barça va reaccionar i va sentenciar el partit amb un gol de Guillem Forcada. El 18 de setembre es va enfrontar contra l’Atlètic Terrassa el qual no va poder derrotar i al final el resultat va ser 2-3.